5 tips voor een betere open huis

Bekijk-Me-Hier

Als je een succes wilt maken van je open huis, hier is hoe het kan.

  1. Maak je huis goed  schoon en repareer kleine zaken. Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar maak  je huis schoon alsof je van de vloer gaat eten. Overweeg kleine cosmetische reparaties en/of upgrades zoals het bijwerken van verf en het planten van verse bloemen en struiken in de tuin.
  2. Rommel v.s. rust. Doet al die keramieken potjes, het speelgoed van de kinderen, alle prutjes in de badkamer en keuken weg of uit het oog. Een vol- en druk huis doet het huis kleiner lijken en maakt het moeilijker voor kopers om een voorstelling te maken hoe hun nieuwe huis er uit gaat zien.
  3. De-personaliseren. Haal de familiefoto’s, trofeeën en andere persoonlijke details, zelfs je favoriete boek op je nachtkastje gaat weg! Kopers moeten zich het huis kunnen voorstellen als een onbeschreven blad, klaar om bewoond door hen. Ze willen jouw privé-leven niet zien!
  4. Overweeg een “voor- openhuis”, voor alleen mensen uit de buurt. Als u bijvoorbeeld een open huis organiseert van 1 tot 4, nodig de buurtbewoners dan uit van 12 tot 1 uur. Het zal hen een goed gevoel geven en ze zullen over je woning gaan praten. Dit genereert een positieve “buzz”.
  5. Promoot je open huis! Twitter, mail je vrienden en hang briefjes op bij de supermarkt. Alle promotie naast die van de makelaar verhoogt je kans tot het succesvol verkopen van je woning.

 

Category : Blog

 

Stuur naar een vriend

E-mail de makelaar

Google