Huis te koop zetten via veiling

Bekijk-Me-Hier

Je huis te koop zetten is één ding, maar het daarna verkopen is een ander verhaal. In deze tijd is het lastig om je huis te verkopen. Het is daarom belangrijk om er over na te denken welke verkoopmethode het beste werkt.

Manieren om je huis te verkopen
Steeds meer mensen verkopen tegenwoordig hun woning via een vrijwillige veiling en dat wordt steeds populairder. Het principe werkt iets anders dan de traditionele manier om je huis te verkopen. In de traditionele huizenverkoop wordt gebruik gemaakt van een vraagprijs. Er wordt vaak hoog ingezet, rekening houdend met het feit dat kopers afbieden. Het risico bestaat dat er weinig of geen geïnteresseerden zijn en dit maakt het lastig je huis te verkopen. De vraagprijs moet worden verlaagd en dit heeft een negatief effect op de opbrengst. Je huis verkopen via veiling biedt meer kansen op een succesvolle verkoop.

Huis te koop zetten via veiling
Een aantrekkelijke optie is je huis verkopen via een vrijwillige veiling. Het principe is dat er wordt gestart met een inzetprijs. Kijkers en geïnteresseerden kunnen tegen elkaar opbieden en de prijs zal stijgen. Doordat je huis in een lagere prijsklasse ligt, bereik je een groter en breder publiek. De kans dat de potentiële koper ertussen zit is groter. Je huis te koop zetten via veilig biedt meer mogelijkheden en voordelen.

Succesvol je huis verkopen
Je huis te koop zetten via veiling wordt steeds vaker gedaan. Een groot deel van de woningen die we op deze manier aanbieden, wordt binnen drie maanden verkocht. Dit is aanzienlijk sneller in vergelijking met de traditionele verkoopmethode. Doordat de inzetprijs veel lager ligt dan uw minimum gewenste opbrengt, is de doelgroep die u bereikt veel groter. Deze manier van je huis te koop zetten vergroot tegelijkertijd de kans dat de juiste koper ertussen zit en dat je je huis succesvol kunt verkopen.

 

Category : Blog

 

Stuur naar een vriend

E-mail de makelaar

Google