Makelaar nodig?

Bekijk-Me-Hier

Je wilt verhuizen. Over het algemeen koopt men pas een nieuw huis, als je oude stekkie verkocht is. Het verkopen moet natuurlijk zo snel mogelijk gebeuren.
Maar hoe ga je dat aanpakken? Het verkopen van je woning kan behoorlijk wat zorgen opleveren en veel dingen worden vergeten. Wil je echt zeker weten dat je woning met alle zorgvuldigheid en zo spoedig als mogelijk verkocht wordt?

  • Schakel een makelaar in!

Geen zorgen meer
Een makelaar is op de hoogte van alle ins en outs op het gebied van woningen. Er zijn tijden dat het minder gaat, er zijn tijden dat het beter gaat. De snelheid waarmee je woning verkocht wordt is vantevoren niet te bepalen. Wind mee of wind tegen, je makelaar zal er alles aan doen om je woning zo snel mogelijk te verkopen. De kracht van een makelaar wordt pas duidelijk wanneer het slechter gaat op de woningmarkt.

Presenteren
Om je woning zo snel mogelijk te verkopen moet er geadverteerd worden. Door middel van goede fotobeelden en eventueel zelfs filmpjes kan een advertentie zo geplaatst worden.

  • Doordat een makelaar niet alleen met verkopers, maar ook met kopers in aanmerking komt, kan hij potentiële kopers “voorstellen” aan jouw huis!

Naast de advertenties in bijvoorbeeld een plaatselijke krant, heeft je makelaar ook een professionele website. Deze website heeft vele bezoekers per dag. Door de naam die je makelaar al verworven heeft, wordt ook jouw woning goed in de publiciteit gezet.

Naast het presenteren van je huis, zal je makelaar de potentiële kopers gaan rondleiden in je huis en de vragen beantwoorden. Hij zal voor jou de maximale verkoopprijs eruit halen. Na het overeenkomen van een verkoopprijs zal hij de zorg nemen over de administratieve afhandeling. Waar je makelaar uiteraard ook verstand van heeft!

Verkopen kun je zelf?
Natuurlijk zou je zelf kunnen proberen je woning te verkopen!

  • Weet waar je aan begint!

Er gaat een enorme hoeveelheid tijd in zitten om je eigen woning te verkopen. Je moet eerst uitpluizen wat er moet gebeuren, hoe je het wil gaan opzetten etc. Een makelaar weet wat hij moet doen en neemt de touwtjes van je over. Naast het feit dat de makelaar het werk van je over neemt, is een makelaar aan je zijde ook een stukje vertrouwen voor de potentiële koper. Wanneer je je eigen woning verkoopt, kan de potentiële koper denken dat je iets te verbergen hebt. Een makelaar geeft jou en de potentiële koper een stukje zekerheid.
Naast het stukje zekerheid is het gewoon een feit dat de makelaar meer verstand heeft van de markt. Een makelaar heeft kennis van de prijzen op de woningmarkt en kennis van de snelheid van de verkoop.

Je kunt het altijd zelf proberen, maar weet dat een makelaar geen overbodige luxe is.

Succes met het inschakelen van een makelaar en het verkopen van je woning!

Category : Blog

 

Stuur naar een vriend

E-mail de makelaar

Google